Mange års erfaring

Garanti for god service

Festkørsel i høj kvalitet

DanTrafik tilbyder persontransport i blandt andet Haderslev, Tønder og Aabenraa, herunder festkørsel for private, virksomheder og foreninger. Vi kan medtage alt fra en passager til 20 passagerer. Vi kan også medtage gangbesværede og handikappede, ligesom vi kan medtage en kørestol, når vi udfører festkørsel eller anden transport.

Det er en god ide at bestille festkørsel i god tid

Vi kan med andre ord tilbyde at hente og bringe dig, dine gæster eller en samlet gruppe i forbindelse med bryllupper, firmafester, firmaudflugter, endagsture og andre udflugter. Vi tager gerne imod bestilling på festkørsel i god tid, så vi er sikre på, at vi har ledige biler, når du får brug for festkørsel.

Vi tilbyder kørsel på alle ugens dage og hele døgnet, ligesom vi kører til og fra alle former for aktiviteter. Desuden er vi imødekommende og fleksible. Vi kan med andre ord tilbyde professionel festkørsel og al anden persontransport.

Præcision, kundeservice og trafiksikkerhed i vores festkørsel

Vi har naturligvis moderne klimaanlæg i vores biler og minibusser. Derudover har vi erfarne chauffører, der alle har den rette uddannelse og baggrund til henholdsvis persontransport, festkørsel og handikapkørsel. Dertil kommer selvfølgelig, at vores chauffører altid har fokus på præcision, god kundeservice og høj trafiksikkerhed.

Du kan ringe til os på telefon 70 25 13 51 for at bestille festkørsel eller anden transport, men du kan også starte med at få et uforpligtende tilbud på kørsel. Du er også velkommen til at skrive til os på info@dantrafik.dk og få flere oplysninger.​

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanTrafik Sønderjylland A/S

​CVR: 34089671

Telefon: 70 25 13 51

E-mail: info@dantrafik.dk