Mange års erfaring

Garanti for god service

DanTrafik i Haderslev, Aabenraa og Tønder

DanTrafik har eksisteret i fire år, og har seks medejere, der alle har rødder i taxibranchen. Derfor råder vi over bred og lang erfaring med erhvervsmæssig persontransport og kundeservice. Vores lokalområde er især omkring Haderslev, Aabenraa og Tønder i Sønderjylland.

Vi kan udføre persontransport fra 1 til 20 personer

Vi dækker dog et langt større område, og vi kører meget gerne efter aftale. Vi kan varetage persontransport af en person og op til 20 personer. Det kan være alle former for transport, herunder udflugter, firmaudflugter og ferieafhentning. Vi tilbyder også handikapkørsel, herunder har vores biler har plads til en kørestol.

Vi henter og bringer efter aftale, og vi har naturligvis moderne klimaanlæg og erfarne chauffører, der alle har den rette uddannelse og baggrund til henholdsvis erhvervsmæssig persontransport, udflugter og handikapkørsel. Dertil kommer, at alle vores chauffører altid har fokus på kundeservice, trafiksikkerhed og præcision.

Vi tilbyder naturligvis kørsel på alle ugens dage, hele døgnet, og vi kører til og fra alle former for aktiviteter. Desuden er vi altid fleksible, ligesom vi kan tilbyde professionel udførsel af stort set alle typer af opgaver inden for kørsel og persontransport.

Kontakt DanTrafik for at få en pris på transport

Kontakt os på telefon 70 25 13 51 for at bestille persontransport eller for at få et uforpligtende tilbud på kørsel. Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail, som er info@dantrafik.dk, men i mere akutte tilfælde bør du kontakte os telefonisk.​

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanTrafik Sønderjylland A/S

​CVR: 34089671

Telefon: 70 25 13 51

E-mail: info@dantrafik.dk