Mange års erfaring

Garanti for god service

​Minibusser hos professionelle

​DanTrafik udbyder alle former for kørsel med vores sikre og behagelige minibusser. Vi kører primært i omegnen af Sønderjylland, Aabenraa og Tønder, men kan naturligvis køre vores kunder til andre destinationer efter aftale. Vi tilbyder kørsel med minibusser til både privat –og erhvervskunder.

Vores venlige og imødekommende chauffører er alle uddannede og erfarne bilister, som har et konstant fokus på kundeservice og trafiksikkerhed. Vores vigtigste mål er at transportere jer sikkert frem til destination og sørge for, at i har en god oplevelse undervejs i vores minibusser.

Kørsel med minibusser efter kundens behov

​Minibusser er det ideelle valg til kørsel af mindre grupper. I vores komfortable minibusser har vi plads til mellem 6 og 30 personer. Vores køretøjer er naturligvis udstyrede med moderne klimaanlæg, kopholdere og borde, som vil gøre turen til en sjov og behagelig oplevelse. Vores minibusser er handicapvenlige og vores chauffører er uddannede til at hjælpe.

I DanTrafik har vi mange års erfaring med at køre skolebørn på udflugt, grupper til børnefødselsdag, personale til firmafrokoster og private arrangementer. Vi overholder naturligvis altid enhver indgået aftale med vores kunder og sørger for, at i kommer frem til jeres destination til tiden.

Vi tilbyder kørsel med minibusser i alle ugens dage og i alle døgnets timer. Vi er meget fleksible og planlægger kørslen præcist efter jeres behov.

Kontakt os for tilbud på kørsel med en minibus

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med enhver type forespørgsel, for at bestille en minibus eller modtage et uforpligtende tilbud på kørsel på telefon 70 25 13 51. Vi glæder os til at køre jeres gruppe sikkert frem til destinationen i vores minibusser. 

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanTrafik Sønderjylland A/S

​CVR: 34089671

Telefon: 70 25 13 51

E-mail: info@dantrafik.dk