Mange års erfaring

Garanti for god service

​Handicapkørsel med fokus på sikkerhed

​I DanTrafik har vi mange års erfaring med at udføre professionel og venlig handicapkørsel. Vi tilbyder kørsel på både kortere og længere afstande og til alle anledninger. Det kan blandt andet være familie -og vennebesøg, indkøb, arrangementer, fødselsdage og meget andet.

Vores dygtige og imødekommende chauffører er alle certificerede og uddannede til at hjælpe udviklingshæmmede og andre besværede med handicapkørsel. Flere af vores chauffører kan tegnsprog og alle er naturligvis i besiddelse af gyldigt certifikat til brug af lift og trappemaskine. Vi sørger for den højeste sikkerhed og trygge rammer.

Prisvenlig handicapkørsel efter kundens behov

​Til handicapkørsel benytter vi vores handicapvenlige busser, som har rigeligt plads til rullestole. I vores moderne og behagelige busser er der plads til mellem 6 og 30 personer.

Forud for hver eneste handicapkørsel tager vi altid en snak med vores kunder for at finde ud af hvilke behov og forventninger, der er til turen. I fællesskab finder vi frem til den aftale, som mest optimalt opfylder jeres behov. Vores engagerede chauffører sørger altid for at gøre turen med handicapkørsel til en behagelig oplevelse for alle involverede.

Ved hver enkelt opgave giver vi konkurrencedygtige og individuelle priser, således at der kun afregnes efter den specifikke kørselsopgave. Vi kører naturligvis handicapkørsel i alle ugens dage og i alle døgnets timer. Vores primære kørselsområde er Sønderjylland, Aabenraa og Tønder, men vi kan naturligvis køre vores kunder til andre destinationer efter aftale.

Kontakt os for at høre mere om kørsel med handicapvenlig bus

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med spørgsmål vedrørende handicapkørsel. Ring på 70 25 13 51 eller udfyld vores formular i højre side for at høre mere eller for at booke kørsel. Vi glæder os til at gøre din køretur til en sikker og behagelig oplevelse.

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanTrafik Sønderjylland A/S

​CVR: 34089671

Telefon: 70 25 13 51

E-mail: info@dantrafik.dk