Mange års erfaring

Garanti for god service

​Firmakørsel i moderne busser

​DanTrafik har mange års erfaring med firmakørsel for større og mindre grupper. Vores moderne køretøjer og venlige chauffører vil uden tvivl sørge for, at jeres køretur bliver en professionel og behagelig oplevelse.

Vi udbyder firmakørsel i både Sønderjylland, Aabenraa og Tønder, men kan naturligvis køre jer til andre destinationer efter aftale. DanTrafik arbejder også i udlandet og kan derfor tilbyde vores virksomhedskunder et solidt distributionsnetværk på tværs af grænserne

Vi tilbyder firmakørsel til konkurrencedygtige priser

​Vi udbyder firmakørsel i vores minibusser med plads til mellem 6 og 30 personer. Det er det oplagte og sikre valg til eksempelvis firmafrokost, julefrokost og lignende arrangementer. Vores minibusser til firmakørsel er handicapvenlige med plads til rullestole og vores chauffører er specielt uddannede til at hjælpe udviklingshæmmede.

Vi er altid fleksible og planlægger enhver kørsel efter jeres behov. Vi er vant til at håndtere mange forskellige opgaver inden for både transport og distribution og kan med sikkerhed løse jeres opgave hurtigt, sikkert og prisvenligt. Forud for hver enkelt firmakørsel tager vi en dialog om jeres behov og forventninger, så aftalen mest optimalt opfylder jeres krav.

Få et tilbud på kørsel til jeres firmafest

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og giver individuelle tilbud på den specifikke kørselsopgave. Har I behov for regelmæssig kørsel, tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale. Hos DanTrafik er kundens behov og velvære altid det primære fokus. Vi er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores fordelagtige firmakørsel på telefon 70 25 13 51. Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med at komme sikkert frem. 

Vil du ringes op?​

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DanTrafik Sønderjylland A/S

​CVR: 34089671

Telefon: 70 25 13 51

E-mail: info@dantrafik.dk